pl
en
ru
 
www.noox.pl
Adres ul. Fabryczna 12, 62-200 Gniezno
telefon 61 4282960 ;kom. 602 66 55 99
e-mail biuro@noox.pl

Szanowni Państwo,

mając na uwadze nadchodzące zmiany w prawie ochrony danych osobowych związane z wejściem
w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony danych osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U. UE. L. z 2016 r. Nr 119 str.1, dalej RODO, realizując przysługujące Państwu na podstawie Art. 13 RODO prawo do informacji, w załączeniu przesyłamy Państwu treść klauzuli informacyjnej administratora danych osobowych.

NOOX s.c. ul. Fabryczna 12 62-200 Gniezno - w ramach wzajemnych relacji biznesowych- przetwarza przekazane przez Państwa dane osobowe, które mogą dotyczyć Państwa reprezentantów, właścicieli  lub pracowników.

Klauzula informacyjna administratora danych osobowych:

Administratorem Twoich danych osobowych jest NOOX s.c. ul. Fabryczna 12 62-200 Gniezno - dalej: Spółka.

Możesz kontaktować się z nami listownie na adres NOOX s.c. ul. Fabryczna 12 62-200 Gniezno mailowo na adres: biuro@noox.pl , telefonicznie pod numerem 61 4282960.

Twoje dane osobowe przetwarzamy w celu zawarcia i/lub wykonywania umowy oraz umożliwienia
i utrzymywania kontaktu z Klientem, z którym NOOX s.c.  zamierza zawrzeć lub zawarła umowę.

Podstawą prawną przetwarzania Twoich danych osobowych jest:

  •     zawarcie i/lub wykonywanie umowy oraz prawnie uzasadniony interes administratora danych
  •     wykonania umowy przez administratora;
  •     przetwarzanie danych niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy;
  •     przetwarzanie danych niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze;

Podanie nam swoich danych osobowych było dobrowolne, jednak niezbędne do zawarcia umowy sprzedaży.

Twoje dane możemy przekazywać:

  •     osobom upoważnionym przez nas – naszym pracownikom i współpracownikom, którzy muszą mieć dostęp do danych, aby wykonywać swoje obowiązki,
  •     podmiotom przetwarzającym - którym zlecimy czynności wymagające przetwarzania danych,
  •     innym odbiorcom – np. kurierom, ubezpieczycielom, kancelariom prawnym, firmom windykacyjnym, spółkom z naszej grupy kapitałowej, podmiotom, które na podstawie obowiązujących przepisów mogą żądać przekazania danych.

Twoje dane osobowe będziemy przetwarzać w okresie wykonywania umowy, w czasie przez który mógłbyś wnieść reklamację lub pozew, a także w okresie przez który zobowiązani jesteśmy do przetwarzania danych na podstawie ustaw podatkowych, w tym ustawy o podatku dochodowym oraz ustawy o podatku od towarów i usług. Przysługuje Ci prawo do żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. Masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

NOOX s.c.
ul. Fabryczna 12
62-200 Gniezno
telefon: 61 4282960
e-mail: biuro@noox.pl

Masz swój pomysł na produkt?

Służymy klientom niszowego rynku, którzy potrzebują wysokiej jakości produktów poliuretanowych w małych i średnich ilościach.Firma dynamicznie się rozwija. Stawiamy na jakość i rzetelność

Skontaktuj się z nami
Specjalizujemy się w wyrobach z poliuretanu

Naszą specjalizacją jest usługowe przetwórstwo poliuretanu. Projektami zajmujemy się ...

Zobacz więcej
Korzyści płynące ze stosowania poliuretanu

Wyroby z poliuretanu są stosowane w branżach: meblarskiej, samochodowej, medycznej, sportowej, obuwniczej, materiałów budowlanych, BHP ....


Zobacz więcej
NOOX s.c.
w liczbach
1996

Firma z ponad 20 letnim doświadczeniem
15

Jesteśmy znani w 15 krajach
15000

Przetworzyliśmy ponad 15 tyś ton poliuretanu
2000

Zrealizowanych projektów